Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Northx Biologics (Ref 2310)
Lager- och Inköpsadministratör

NorthX Biologics AB, ('NorthX'), med två tillverkningsanläggningar i Sverige och huvudkontor i Matfors är en ledande nordisk utvecklings- och tillverkningsorganisation med fokus på avancerade biologiska läkemedel, CGT (cell- och genterapi) och vacciner. På uppdrag av Vinnova har NorthX etablerat en innovationshub för att stärka Sverige inom utveckling och produktion av avancerade läkemedel. Verksamheten är styrd av läkemedelsindustrins kvalitetsstandard GMP (Good Manufacturing Practice) där kvalitet och spårbarhet är viktiga komponenter. Följ med på vår resa. För mer information: www.nxbio.com

Sedann i somras har NorthX en till anläggning som finns i Solna. Vi söker nu en lika operativ som administrativ lageroperatör till vårt Lager för siten i Solna.

Inköp och logistik ansvarar för Supply Chain utgående från våra kunders behov. Funktionen hanterar avtal med leverantörer, planerar produktion och materialbehov, avropar på avtal, lagerhåller material, svarar för utleveranser samt sällanköp. Allt enligt GMP som är den kvalitetsstandard som vi följer.

Vi söker en engagerad och målinriktad Lager- och Inköpsadministratör för att bli en del av vårt dynamiska team. Denna roll innefattar hantering av lagerverksamhet, inköpsprocessen och administrativa uppgifter. Du kommer att ansvara för flera områden för att säkerställa smidiga och effektiva rutiner inom företaget.

Tjänsten som inköps och lageradministratör är en ny befattning som spänner över ett brett område, tjänsten ansvarar för lagerhantering mellan våra siter, mottagning till lager, utlämning till produktion samt transporter. Utförda arbetsuppgifter dokumenteras enligt GMP.

Tjänsten har ett gränssnitt mot större delen av företaget samt externa leverantörer. Vi söker därför en strukturerad person med eget driv och hög servicekänsla. Vi förutsätter att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du skall också ha god förmåga att kommunicera och dokumentera på svenska och engelska. Har du verkat inom processindustrin, läkemedelsbranschen eller annan kvalitetsstyrd tillverkningsindustri samt har erfarenhet av kvalitetsledningssystem som GMP (Good Manufacturing Practice) eller ISO är det en merit.

Tjänsten rapporterar till Head of Supply Chain och är en tillsvidareanställning placerad i Solna.

Typiska arbetsuppgifter är:

 • Mottagning och kontroll av inkommande varor
 • Ansvar för lageroptimering
 • Planering, bokning, förberedelser och uppföljning av transporter
 • Kontakter med externa leverantörer
 • Inköp, avrop och leveransbevakning
 • Upprätthålla allmän administrativ service på Siten
 • Supportera för planering och deltagande på Audit/inspektioner

Utbildning och erfarenhet:

 • Gymnasieutbildning
 • God erfarenhet av administrativt arbete
 • Minst 2 års erfarenhet av en befattning inom lager och logistikhantering
 • God kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper:

 • Strukturerad med förmåga att planera, följa upp, prioritera och lösa problem.
 • Självständig, drivande, flexibel, engagerad och ansvarstagande.
 • Serviceorienterad
 • Helhetssyn och proaktivitet

Om du har en passion för lagerhantering, inköpsprocesser och administrativa uppgifter, och vill bli en del av vårt dedikerade team, ser vi fram emot din ansökan. Erfarenhet av Jeeves är meriterande.

För mer information kontakta:

Alexander Selin, Head of Supply Chain                          alexander.selin@nxbio.com                                      

Akademikerna, Isabel Edström                                    isabel.edstrom@nxbio.com

Unionen, Magda Niewolik                                          magda.niewolik@nxbio.com

Skicka din ansökan till karin.sundin@nxbio.com, urval sker löpande

 så skicka in din ansökan senast 2023-12-15